programator, specialist IT, pasionat de sustenabilitate

Am finantat o idee pe Kickstarter, a fost interesant

In ultima vreme am facut cateva lucruri care nu-mi prea stateau in fire – si la fel cred ca e in cazul multor romani: am cumparat aplicatii pe Android, jocuri pe Steam si totul a culminat cu finantarea unui proiect pe platforma de croudfunding Kickstarter.

pebble-time

Este vorba despre Pebble Time, noul ceas cu ecran color al companiei americane. A fost nevoie doar sa vad filmuletul de prezentare si sa citesc totul de pe pagina de Kickstarter. In mai putin de doua ore de la startul strangerii de fonduri il comandasem la pretul de 170 de dolari.

Este drept ca am stiut ca Pebble are ani buni de experienta in producerea de smartwatch-uri, dar tot a fost ceva nou. In plus, practic am platit pentru a primi un obiect pe care nu l-am vazut, nu l-am simtit si pentru care nu existau mai mult de 2-3 video-uri pe internet. Ba mai mult, am platit pentru un prototip care nu va avea o garantie pe care sa ma pot baza 100%. Pot doar sa sper ca o sa mearga perfect. ­čÖé┬áDar nu imi pare rau deloc.

In alta ordine de idei, proiectul a avut un succes enorm. Au cerut 500.000 de dolari si au primit 20 de milioane.

Teoretic jucaria, despre care cred ca va fi cel mai util smartwatch de pe piata, trebuie sa ajunga la mine in luna mai. Abia astept sa-l intorc pe toate partile si sa revin cu un review complet.

« »