Cine sunt?

Numele meu Darius-Cristian JULA si am facut cunostinta cu internetul pe vremea Pentium 1 si a modemurilor de 28Kbps.

Am terminat masterul in cadrul Universitatii “Politehnica” Timisoara, facultatea de Automatica si Calculatoare. Joc rolul de Project CEO si consultant software in cadrul unei companii multinationale.

Cu ce realizari (online) ma pot lauda?

La inceputuri am fost moderator pe forumul de discutii al emisiunii TV de IT – Forum IT. Dupa o vreme forumul nu a mai fost ingrijit dar a aparut Tabara Forum IT. Am ajutat la organizarea tuturor editiilor pana in 2010. Intre timp am avut si cateva emisiuni radio de IT pe RadioDJ am avut un public multumitor.

In 2007 am fondat Arena IT, printre primele bloguri IT din Romania, care initial s-a numit E-Utile. Ma mandresc foarte tare cu Arena IT, pentru ca in toti acesti ani de existenta a castigat numeroase premii si a ajuns un punct de referinta in industrie.

De asemenea, pe Arena IT au ales sa se promoveze numeroase companii mari nationale si internationale: ASUS, IBM, Samsung, Romtelecom, Orange Romania, Millenium Bank, Edimax, BestJobs, Heineken, Neogen, eGazda, IntoVPS, HostX, Brother, Microsoft, BitDefender.

De cand scriu pe blog?

Scriu pe blogul personal de prin 2005, insa acesta a suferit numeroase modificari si de multe ori chiar a fost sters cu totul. In varianta actuala, primele articole sunt scrise in 2010.

Despre ce scriu pe blog

Am inceput acest blog ca pe o joaca, insa acum imi propun sa scriu mai multe despre sustenabilitate, energie regenerabila, case inteligente (smart home) si constructii facute corect.

Cum pot fi contactat?