Cine sunt?

Numele meu Darius-Cristian JULA. Sunt tanar si ma dau pe internet de cativa ani buni, de pe vremea Pentium 1 si a modemurilor de 28Kbps.

Am terminat masterul in cadrul Universitatii “Politehnica” Timisoara, facultatea de Automatica si Calculatoare. Lucrez ca software developer (SharePoint, ASP.MVC si orice tine de C# si .NET) la o firma in Timisoara.

Cu ce realizari ma pot lauda?

La inceputuri am fost moderator pe forumul de discutii al emisiunii TV de IT – Forum IT. Dupa o vreme forumul nu a mai fost ingrijit dar a aparut Tabara Forum IT. Am ajutat la organizarea tuturor editiilor pana in 2010.

Intre timp am avut si una, doua, cinci, sase emisiuni radio de IT pe RadioDJ unde la inceput am avut un public multumitor.

Am fondat Arena IT, printre primele publicatii online de IT&C, care initial s-a numit E-Utile. Intre timp s-a transformat in blog. De ce ma mandresc cu Arena IT? Pentru ca, dupa cum puteti citi si in pagina Despre, Arena IT a castigat titlul de cel mai bun blog de tehnologie la RoBlogFest, a organizat cea mai mare petrecere pentru lansarea Firefox 2 din Europa si a castigat 10.000$ la SuperBlog 2008.

Pe Arena IT au ales sa se promoveze numeroase companii mari nationale si internationale: ASUS, IBM, Samsung, Romtelecom, Orange Romania, Millenium Bank, Edimax, BestJobs, Heineken, Neogen, eGazda, IntoVPS, HostX, Brother, Microsoft, BitDefender.

De cand scriu pe blog?

Am blog de mai bine de 11 ani la momentul de fata (30 mai 2016), blogul personal, iar pe Arena IT scriu de cand e ea, de mai bine de patru ani de zile. Blogul personal a suferit numeroase modificari, stergeri, reveniri si alte cele. Varianta actuala are, chiar si asa, 10 ani de zile. Arena IT e proiectul, si as putea spune chiar si job-ul, meu de suflet.

Cum pot fi contactat?