Darius Jula

programator, specialist IT, pasionat de sustenabilitate

Vreau sa ma joc din nou pe calculator, ca pe vremuri

Zilele astea mi-a venit o pofta nebuna sa ma joc din nou. Mi-am dat seama ca au trecut cateva jocuri importante pe langa mine, cateva NFS-uri, CMR-uri, GTA-uri, Mafia 2, Starcraft 2 si altele. 🙂 Jocuri pe care nu le-am jucat ca n-am avut o configuratia buna pentru asta. Asa ca m-am hotarat sa scot niste bani din sertar. 

Nu m-am mai jucat serios de vreo trei ani, de cand stateam 4 in camera si jucam Counter-Strike, Quake 3 si CMR 3 ca posedatii, pana la 2-3 dimineata. Cand urlam de ne sareau plamanii din piept la fiecare headshot primit la Counter-Strike, la fiecare cazatura in neant la Quake 3 sau de fiecare data cand prindeam 190 la ora in Colin. Mai dadeam cu mouse-ul de masa cand ratam si muream sau ne impingeam unul pe altul de pe scaune. Imi luasem tastatura pe USB doar ca sa nu-mi sparg, din greseala, laptopul.

Dupa momentele astea venea portarul la noi, ca era de datoria lui, si ne ruga sa o lasam mai moale. Caz in care-l invitam si pe el sa bea  un paharel din ce beam noi. Intentia lui era sa para de bun simt, integru si de neatins, asa ca refuza prima data. Dar niciodata nu refuza la a doua invitatie. 🙂

In fine, cert e ca din jucat ajungeam sa ne si imbatam cateodata dar, bineinteles, asta doar din cauza portarului care nu ne lasa sa ne jucam.

Altfel, m-am hotarat sa-mi iau calculator, inca n-am ajuns la configuratia finala dar ceva pe acolo va fi. Mi-am dat seama ca o consola e la fel de scumpa si nu stie altceva in afara de a rula jocuri, pe care trebuie sa le si cumpar. Sunt convins ca singur nu ma voi mai distra atat de tare jucandu-ma dar, cine stie, poate incingem o retea prin Hamachi ca pe vremuri, cand ne jucam Need For Speed Porsche fiecare de acasa.

« »

© 2023 Darius Jula. Theme by Anders Norén.