Nu stiu voi dar eu m-am aflat de prea multe ori in situatia penibila in care cumpar ceva de la chiosc si ma trezesc cu portofelu intr-o mana, si cu cele 2-3 produse in fata, literalmente. Moment in care imi dau seama ca n-am cum sa le iau pe toate dar nici nu poti ies din situatie, ca n-am unde sa le asez, ca nu exista un pult. Ca totul sa fie genial, din spate se uita urat la tine toti cei care stau la coada.

No, va zic, atunci tendinta e sa ma enervez, ca mi s-a livrat, direct sub nas, sandwich-ul, sucul sau orice am cumparat de la magazinul cu geam. Simt ca-mi pusca o vena. Clipa in care ma gandesc ce bun ar fi un pult, un raft, o scandura, o banca, o iesle, ceva, sa-mi pui plasa/ghiozdanul/gentuta si sa le bagi toate in ea. :mrgreen:

O alta solutie e ca oamenii de la magazine sa ia banii la inceput, nu dupa ce-ti dau produsele, pentru ca tu sa ai timp sa te organizezi pana se pregatesc toate.

In aceeasi situatie esti cateodata si la supermarket, cand tipa de la casa scaneaza mai repede decat apuci tu sa bagi in cos/plasa/ghiozdan si la final iti cere banii. Dupa care, tu mai avand sa muti produse, esti privit cu ochi de leopard de omul de casierita sau de urmatorul client, sau ambele.

Concluzie: ar trebui sa fie un loc de incarcat produsele la orice magazin.