programator, specialist IT, pasionat de sustenabilitate

Ten Pizza, de unde sa nu iti comanzi mancare daca iti este foame

Sa spunem ca esti la birou si iti este foame, sau ca se apropie ora pranzului, sau ambele. In plus, vrei sa mananci ceva ieftin si bun, si, ca tot Timisoareanul, intri pe AziLaPranz si cauti, alaturi de colegi, un meniu ieftin si care pare bun. Dai peste Ten Pizza care, desi ti-a mai dat teapa o data, mai merita o incercare pentru ca are un meniu apetisant. 

Moment in care, cu foamea care bate la usa sufletului si a stomacului, iei telefonul in viteza si ii suni. Data trecuta ti-au adus mancarea in 2 ore, dar n-a fost foarte rea, atat ca n-a fost exact ce ai comandat. Acum iti fac promisiuni de o ora si un sfert, maxim o ora si jumatate. Te ademenesc cu un meniu care suna apetisant si un pret bun.

Asa se face ca dai comanda de patru meniuri, cu salam de biscuiti la desert, salata de muraturi, cartofi la cuptor gustosi si, cel mai important pentru fomistul de tine, promisiunea de o ora si un sfert, maxim o ora si jumate.

Peste doua ore si jumatate, dupa ce i-ai sunat in prealabil si le-ai spui cate-n luna si in stele, si i-ai certat ca foamea nu stie asteptare, iti vine mancarea. Pachet cu surprize. Clatita in loc de salam de biscuiti, varza in loc de muraturi si cartofi la cuptor pe jumatate vii in loc de cartofi gustosi. Ah, si o supa crema de ciuperci pe care nici catelului sa nu i-o dai.

Doar sa zicem, n-are cum sa se intample asa ceva. Sau? ­čśÉ

bad-taste-food
« »