Chuck Norris oricum e batran si nu ar mai prea putea sa joace in filme (cu toate ca de murit nu moare, stim cu totii) dar asta nu reprezinta o problema. I-am gasit cel putin 1 miliard de alti inlocuitori, la fel de curajosi si capabili. Se gasesc in caminele studentesti, mai ales cele de la UPT. Umbla prin camere, pe dulapuri, pe rafturi, prin frigidere, pe studenti cand dorm, pupandu-i pe frunte de noapte buna, si asa mai departe. Sunt celebrii gandaci care, se pare, sunt mult mai puternici decat Chuck Norris in persoana. 

Sunt convins ca daca dai pe Chuck Norris cu solutie anti-gandaci el va muri. Daca dai pe gandaci cu solutie anti-gandaci ei nu mor, poate e nevoie de solutie anti-Chuck Norris, nu stiu. Se face dezinsectie lunar, negresit, si nu se observa nici o diferenta notabila. Gandacii pur si simplu nu mor! Concluzia e clara ca apa de izvor: sunt cei mai puternici de pe pamant, au cel putin 19865 de vieti si pot juca in filme. In plus, ma face sa ma gandesc: oare cine a fost primul in camin? studentul sau gandacul?

Sau oare sa fie faptul ca solutia aia e apa chioara murdara si cineva ia bani buni lunar pentru treaba asta? Nuuuu, sigur nu. Nici vorba. Asa ceva nu se intampla in Romania.