programator, specialist IT, pasionat de sustenabilitate

Amedeea (Timisoara) face pizza foarte buna!

Tocmai am terminat de mancat o pizza de la Restaurant & Pizzerie Amedeea Timisoara. Sunt pe cale sa explodez si doar degetele de la mana le mai pot misca, maxim si cele de la picioare dar cu alea scriu cu pixul. Asa ca va scriu despre cum a fost, sa va fac pofta. Muhahah!

Fiindca e luna februarie, luna speciala cu o zi pentru indragostiti, au pregatit o oferta 1 + 1 gratis, si platesti doo. O pizza + o doza de Coca-Cola costa 30 RON, dar mai primesti inca pe atat gratis. Deci m-am combinat la pizza cu Dan si am cumparat una.

A venit relativ repede. Nu stiu exact cat. Eu am fost la un jogging, am facut un dus si cand veneam de la dus a venit si tipul de la livrari. Pizza era calda si in cutie era pusa pe un staniol, deci nu s-a infiltrat toata in cartonul cutiei.

Pizza a fost extrem de consistenta, de aceea acum cred ca voi muri si nimic nu ma va mai putea scapa de la asta. Deci recomand pizzeria. Doza de cola a fost calda, ca a stat pe pizza. Dar am bagat-o 10 minute la congelator si am rezolvat problema.

Asadar, daca vrei sa mori nu trebuie sa dai cuiva 5000 de euro sa te impuste in cap si sa para un jaf. Cu 15 lei te-ai rezolvat. Au si meniul zilei, tot cu atat, urmeaza sa-l testam.

Si au si site. Asta parca e si mai cool. Apropo, baietii, vedeti ca aveti o problema cu slider-ul de pe prima pagina. ­čśÇ

Eu acum voi continua sa mor in agonie… Au. Au.

« »