Trei idei este un serial pe YouTube realizat de Ariel, tipul din spatele Tribul, singurul serviciu de curierat pe bicicleta cu adevarat serios, din spatele Motivonti, un blog care vrea sa te tina motivat sau din spatele numeroaselor proiecte pe care le-a pornit. 

Omul asta are numai idei bune (sau cel putin asa mi se pare mie) si, implicit, succes cu toate proiectele pe care le incepe. La fel cred ca va fi si cu Trei Idei, un serial online, publicat saptamanal pe YouTube, in care Ariel prezinta trei idei interesante din cartile pe care le-a citit.

Serialul e si mai tare pentru ca, in primul rand, prezinta destul de interesant subiectele din carti – majoritatea vlogurilor romanesti fiind extrem de plictisitoare – si, doi la mana, te cam pune pe ganduri si te face sa doresti sa citesti si tu cartile din care vin ideile. Bine, recunosc, la mine inca nu s-a concretizat nimic. 🙂

Primul episod a debutat pe 1 martie, dar deja a ajuns la cinci, pe care-l vedeti mai sus. Eu m-am abonat din prima la canalul lui de YouTube.