programator, specialist IT, pasionat de sustenabilitate

Auto-Ovarom: service auto bun in Timisoara

Sunt de 6 ani in Timisoara, de 5 ani am masina. Service-urile le-am facut in ultima vreme la un mecanic cunoscut, bun de altfel, dar care nu e din Timisoara, pana atunci mergeam pe unde apucam. Zilele astea m-am hotarat sa caut un service bun in Timisoara care sa ramana, unde sa merg de acum sa-mi fac reviziile periodice. 

Asa ca am trecut la cautari dupa „service/mecanic auto bun in Timisoara„. Am gasit cateva recomandari, pe mai multe forumuri, pentru Auto-Ovarom, un service din Timisoara cu 20 de ani experienta.

Le-am cerut o oferta de piese + manopera si preturile m-au multumit, fiind chiar mai mici decat la ceilalti vanzatori de piese auto din Timisoara de la care am mai cumparat. In plus, manopera pentru schimburile periodice (ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru combustibil) e gratuita daca piesele sunt cumparate de la ei. Am facut rezervare pentru sambata dimineata, un alt plus pentru mine, la service-ul de pe Miresei nr. 12A si in cateva ore toate piesele au fost schimbate. Per total, foarte multumit de ei, vanzatori, ingineri si mecanici amabili si priceputi la ce am avut eu nevoie.

In urmatoarea perioada la Auto-Ovarom o sa-mi duc masina. Voi ce service-uri sau mecanici buni recomandati in Timisoara?

« »