programator, specialist IT, pasionat de sustenabilitate

Lem’s nu e o firma serioasa de mobila

Cred ca s-a facut cam o luna si jumatate de cand mama si-a cumparat o bucatarie noua de la Lem’s – fabricile Lemet. Si atunci a inceput distractia. Mobila a venit dupa vreo trei saptamani, daca imi aduc bine aminte, cu o saptamana intarziere fata de cat au promis. Dar asta nu e tot. 

Mobila a costat intre 3000 si 4000 RON, pentru o bucatarie destul de mica. Nimic la comanda, doar corpuri preconfigurate. In banii astia nu intra asamblarea. In fine. A ajuns mobila, arata bine, chiar foarte bine. Tatal meu a inceput sa o monteze.

Si-au dat seama ca unul dintre blaturi e mai scurt, si au nevoie de unul mai lung, si celalalt trebuie decupat, evident, pentru chiuveta si plita. La magazin le-au spus ca nici taiatul nu intra in pret, asa ca au platit 20 RON pentru asta. Fiind luni sau marti, au zis ca pe joi sau vineri vin oamenii sa taie blatul.

N-au venit, asa ca a facut rost tatal meu de un fierastrau pendular si a taiat el locurile pentru chiuveta si plita. La o saptamana dupa a sunat si tipa de la magazinul din Deva intreband daca pot sa vina baietii  sa taie gaurile. Prea tarziu. Tipa a spus ca se va scadea pretul din blat.

La inca vreo doua saptamani dupa asta a sunat pentru blat. Da, si la asta au intarziat. Cand i-a facut pretul mamei mele s-a facut ca a uitat ca ea a platit taierea blatului si a vrut sa o mai taxeze o data, fara sa scada cei 20 RON din pretul blatului. Si-a revenit repede cand i s-a spus ca avem chitanta. Ea stia, ca doar a spus asta la telefon.

Mobila e frumoasa, pacat ca personalul se misca prost, fara chef si se face ca uita unele lucruri.

Cam asta povestea… Nu vreau sa stiu cand ar fi venit „baietii” sa o monteze daca ar fi platit ai mei si montajul. Poate si acum stateau cu casa intoarsa.

« »